Gillar du att spela spel på din pc ska du här får några heta tips om spel som kommer nu under 2017.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto VPc-versionen av detta spel är i toppklass. Det finns moddar och du kan testa dig runt med massor av inställningar för grafiken. Dessutom kan du spela spelet online.

The Witcher 3: Wild Hunt

Även här är pc-versionen av detta spel klart bäst. Det är mycket lätt att fastna i denna sagolika värld. Ett spel för många timmar. Det finns även en del underbara expansioner till detta spel.

Undertale

Här är denna ”bubblare” helt klart. Ett spel med primitiv grafik och som är indieutvecklat. Under ytan finns dock ett äventyr som går till historien. Om du kommer till eftertexterna är ett tips att stanna kvar (det kommer mera).

Inside

Detta spel har hyllats till skyarna och med all rätt. Det är ett äventyr som är dystert men helt oförglömligt. Spelet har en mycket välskriven story och bygger på Limbospelet. Kanske det bästa spelet på länge.

Xcom 2

Uppföljaren till Xcom från Enemy Unknown som har förbättrat spelet på varje detalj. Allt handlar om att bygga baser, slåss mot aliens och hantera sina resurser väl. Är du ute efter en utmaning är detta ett spel för dig. Svårt spel men med en hög belöning.

Dirt Rally

Det var ett tag sedan ett välgjort rallyspel kom ut på marknaden. Dirt Rally däremot är lysande. Spelas helt med ratt på en dator och gärna med maxad grafik.

Civilization VI

Denna serie blir bara bättre och bättre och ingen spelsamling är komplett utan ett Civilizationspel. Modern grafik och med flera bra expansioner är det lätt att fastna i detta spel och spela flertalet år framöver.

Starcraft 2: Legacy of the Void

Starcraftserien är vid sidan av World of Warcraft Blizzards mest kända spel. Ett mycket välgjort och spännade spel att spela länge.